Ziyaretler kapsamında heyette bulunan Milletvekili adayları, Mehmet Budak , Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, MÜSİAD Hakkari İl Başkanı Adnan Öveç, Şemdinli AK Parti İlçe Başkanı Salih İnan, eski ilçe Başkanı Fahri Şakar, Gençlik Kolları Başkanı Halis Kayran, belediye encümenleri ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bağlar, Navrezan, Rüzgarlı, Meşeli, Tuva, Muş, Güzelkaya, Beytara, Türi, Yiğitler, İncesu köylerini ziyaret etti.

Türkiye yüzyılı için Doğru zaman Doğru adam ve Doğru adımlarla yola devam sloganı ile hareket eden AK Parti Şemdinli heyeti vatandaşlarla köylere bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Yapılan ziyaretler ilgili açıklamada bulunan AK Parti Hakkari 2.sıra Milletvekili adayı Mehmet Budak, şunları paylaştı.

'' Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı ve 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizi ve şehrimizi aynı heyecanla daha yüksek bir seviyeye taşımak, halkımızın sorunlarına çözüm getirmek adına AK Parti milletvekili adaylarımızı tebrik ediyorum. “dedi.

Budak “AK Parti olarak başarımızı birlik ve beraberliğimizden, gücümüzü de milletimizden alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek; ülkemizi daha ileriye taşımak için mücadele veriyoruz. 14 Mayıs’ta da Cumhur İttifakı olarak; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak daha güçlü bir irade ile seçmek,
Cumhur ittifakını TBMM de daha güçlü temsil ettirmek için var gücümüzle çalışacağız. Kadın, erkek, yaşlı, genç hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep beraber Türkiye olacağız.” Diye konuştu.

MÜSAİD Hakkari İl Başkanı Adnan Öveç ise 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği için önemli olduğunu söyledi.

Bu seçimde Hakkari'de milletvekili adaylarımıza kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Öveç, açıklamanın devamında şunları kaydetti.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde katedilen bu büyük mesafe dosta sevinç düşmana kıskançlık vermektedir. Yirmi yıl önce yüzde 20 olan milli savunma sanayi oranı bugün yüzde 80'e yükselmiş, Türkiye kendi tankı, kendi silahı, kendi insansız hava aracı, kendi savaş gemisi ve uçağı yine kendisi tarafından yapılan, savunma sistemini kendi üreten bir ülke konumuna gelmiştir. Bu teknolojik gelişmeler sadece savunma sanayinde yaşanmamış yakın zamanda şahit olduğumuz üzere kendi otomobili TOGG'u üreten, devlet alt yapısını dijitalleştiren, her alanda teknolojiyi aktif biçimde kullanan, yenilenebilir enerji kaynaklarının yanı sıra kendi doğalgaz ve petrolünü bulan ve yer altı zenginliklerini kullanan daha bağımsız bir Türkiye haline dönüşmüştür. ''dedi.

Hakkari’de Gebe Okulları Hizmette Hakkari’de Gebe Okulları Hizmette

Türkiye'de tüm hizmetlerin ve yatırım hamlelerinin devam etmesi için 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunun farkında olduklarını da belirten Öveç, "Bu noktada elbette ki yerelde de gücümüzü arttırmalıyız, Bütüne ulaşmak için parçaları bir araya getirmek gerekir. Güzel bir resim için her objenin güzelce çizilmesi, özenilmesi gerekir. Hakkari bu ülkenin önemli bir parçası ve bütünün istikbali için Türkiye Yüzyılına ulaşmada şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır, oynamalıdır.

img-20230508-wa0028.jpg

img-20230508-wa0029.jpg

fvnveulwaaapso9.jpg

fvnveulwiaaxtqy.jpg

fvnveulxsakc5xq.jpg

fvnveutwiaiyhil.jpg

KAYNAK: HAKKÂRİ İL SESİ