İki Kardeşin Börek Evinden Büyük Hedef: 100 Kişiye İstihdam Sağlamak İki Kardeşin Börek Evinden Büyük Hedef: 100 Kişiye İstihdam Sağlamak

Edinilen bilgilere göre, Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Şehitlik Caddesi üzerinde, arazi anlaşmazlığı yaşayan akraba iki aile arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı bildirildi. Çıkan çatışma sırasında, kavgaya karışan 5 kişi ve yoldan geçen 2 vatandaş olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Ayrıca, kavga sırasında 3 araçta ciddi hasar meydana geldi.

Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, onları tedavi edilmek üzere hastanelere sevk etti. Yaralılardan Sıdıka Kaya, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Diğer 6 kişinin tedavisi, Dicle Üniversitesi Hastanesi ve Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde sürüyor. Bu yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kavgaya karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçan şahısların yakalanması için de geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA