Hakkari farklı spor dallarında önemli başarılara imza atmaya devam ederken, bir süre önce kente atanan Vali ve Belediye Başkanı Ali Çelik'in Hakkari sporu için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat başkanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç vermeye başladı.

Hakkari Eğitim Sen, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nü Halaylarla Kutladı Hakkari Eğitim Sen, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nü Halaylarla Kutladı

Geçtiğimiz hafta başında Ankara'ya giden Vali Çelik Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk ile protokol imzaladı.

Valiliğin X Sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda "Hakkari'miz, yetenekli gençleriyle spor şehri olma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Gurur duyduğumuz kadın futbol takımlarımızı ve kayaklı koşu takımlarımızı desteklemeyi öncelikli görevimiz biliyor; aynı başarıları voleybol sahalarında da görmeyi canıgönülden istiyoruz. Bu kapsamda Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Ata Öztürk ile protokol imzaladık. Protokolün hayırlı olmasını diliyor; özel ilgi ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a şahsım ve Hakkârili hemşehrilerim adına şükranlarımı arz ediyorum." ifadeleri kullanıldı.