Hakkari Haber

Atlı Ak Parti Belediye başkan aday adaylığına başvurdu

Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mehmet Salih Atlı, Ak Parti Hakkari Belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Abone Ol

Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Mehmet Salih Atlı, Ak Parti Hakkari Belediye başkan aday adayı olmak için başvurusunu yaptı.

Parti binasında Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ve yönetimi tarafından karşılanan Atlı, başvuru dilekçesini başkan Kaya’ya takdim etti.

Burada kısa bir açıklama yapan M. Salih Atlı,” Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısıyım. Bir süredir il müdürlüğüne vekaleten bakıyorum. Tabi sosyal hizmet ağı çok geniş.

Yani toplumun tüm kesimine hemhal olmak ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Özellikle Van’da Hakkari nüfusu çok yoğun. Bende enerjimi ve gençliğimi sahadaki birikimimi de kendi memleketime hizmet etmek için kullanacağım.

Memleketimiz ve partimiz için kim hayırlıysa Allah onun yolunu açık etsin. Memleketimin insanlarının yanında olmaktan şeref duyduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Partilerinin belediye başkan aday adaylığı başvurusu için gelen M. Salih Atlı’nın başvurusundan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya,” Kendisi ve ailesi bizim için çok değerlidir. İlimizde 31 Mart yerel yönetimler seçimi için ciddi anlamda başvurular yapılıyor. Biz bundan son derece memnunuz. Çok kıymetli aday adayı kardeşlerimiz başvurularına devam etmektedir.

Bugün de Salih kardeşim bizleri onurlandırdı. Şuna inanıyorum ki biz il başkanlığı olarak tüm adaylarımızı çok kıymetli görüyoruz. Rabbim hangi kardeşimize layık görürse 31 Martta tüm aday adaylarımızla birlikte çalışıp seçimi kazanacağız” dedi.