Hakkari Haber

Başak Demirtaş Hakkari'ye geliyor

HDP'nin eski dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş Yeşil Sol Parti'nin 24 Nisan'da Hakkari'de düzenleyeceği mitinge katılacak.

Abone Ol

Türkiye'nin kritik önemdeki seçimlerine 22 gün kaldı. Bir yandan cumhurbaşkanlığı öte yandan Meclis için adaylar, ittifaklar, partiler yoğun bir çalışma içinde. Her parti değişik kanallarla 'dışarıda' çalışırken, 'içeride' yani hapiste her iki seçim sürecine de etki eden önemli bir aktör var: Selahattin Demirtaş.

Sosyal medya aracılığıyla seçimler ile ilgili önemli bir etkiye sahip olan Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş seçim gezilerine başlıyor; için oy isteyecek, mitinglerde konuşacak.

HDP'nin başını çektiği Emek ve Özgürlük İttifakı'nın Hakkari mitingi 24 Nisan Pazartesi Günü saat 13.00'da Cumhuriyet Caddesi eski TEDAŞ hizmet binası önünde gerçekleştirilecek.

HDP'den miting ile ilgili yapılan duyuruda, Yeşil Solun Hakkari mitingine; HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Demirtaş'ın eş Başak Demirtaş ve Hakkari Milletvekili Sait Dede ile Hakkari Milletvekili adayları Vezir Parlak, Öznur Bartın ile Onur Düşünmez'in katılacağı belirtildi.

Sanatçı Azad Bedran'ın sahne alacağı Hakkari mitingi saat 13.00'de başlayacak.