Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden kadın toprağa verildi

Aydoğdu, Zeynep’e ihtiyacı olan bir dizüstü bilgisayar ve bir telefon hediye ederek onu ziyaret etti.

Dernek, engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilenmekte ve ihtiyaç sahibi bireylere yardım eli uzatmaya devam etmektedir. Başkan Aydoğdu, Zeynep'in daha rahat bir eğitim alabilmesi için hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri dizüstü bilgisayar ve telefonu Zeynep’e teslim etti.

Zeynep Kaya, hediyeleri aldıktan sonra Başkan Aydoğdu’ya teşekkür ederek, “Artık en büyük hayalim olan bilgisayar ve telefonum oldu. İnternet üzerinden derslerime kolayca çalışabileceğim. Bana destek veren herkese minnettarım,” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 20 At 12.40.13 (2) 860X505

Yavuz Aydoğdu, hayırseverlerin katkısıyla sağladıkları bilgisayar ve telefonun yanı sıra, Zeynep'in eğitiminde karşılaştığı internet ve telefon şebekesi sorununa da dikkat çekti. Başkan, yetkililere seslenerek Bağdaş Köyü’ne bir baz istasyonu kurulması çağrısında bulundu.

Aydoğdu, "Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki tüm özel gereksinimli bireylerin ihtiyaçlarına ulaşmayı hedefliyoruz. Zeynep gibi çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için buradayız," ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 10 20 At 12.40.13 (1) 860X505

Zeynep’in ailesi de Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği’ne ve hayırseverlere teşekkür ederek, “Kızımızın hayallerini gerçekleştirdikleri için Başkan Aydoğdu’ya minnettarız. Bu destek bizim için büyük bir umut kaynağı oldu,” dediler.

Bu anlamlı destek, Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği’nin, coğrafya tanımaksızın engelli bireylerin hayatını kolaylaştırma çabasının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.