29 Yaşındaki Hakkarili Çağa, Hayat Mücadelesini Kaybetti 29 Yaşındaki Hakkarili Çağa, Hayat Mücadelesini Kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hakkari İl Başkanı Suzan Çakırbeyli, son dönemde ilde yaşanan elektrik kesintilerine yönelik yazılı açıklama yaptı. Çakırbeyli, sık sık yaşanan kesintilerin halkın günlük yaşamını olumsuz etkilediğini, iş yerlerinin faaliyetlerini aksattığını ve eğitim gibi önemli hizmetlerin aksamına neden olduğunu belirtti. Bu durumun ekonomik ve sosyal açıdan ciddi mağduriyetlere yol açtığını vurguladı.

Açıklamasında, yaşanan sorunların kabul edilemez boyutlara ulaştığını ifade eden Çakırbeyli, enerji altyapısının iyileştirilmesi ve arıza bakım hizmetlerinin hızlandırılması gerektiğini belirtti. Kesintilerin asgariye indirilmesi için tüm çabaların sarf edilmesi gerektiğini yineleyerek, elektrik dağıtım şirketinin bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırmasını ve kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmesini talep etti.

Çakırbeyli, ayrıca yetkililerden önleyici tedbirlerin bir an önce alınmasını istedi. Sorunun çözümü için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ve sürecin takipçisi olmaya devam edeceklerini kamuoyuna duyurdu.