İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Çakırbeyli, il başkanlarını, ilçe başkanlarını ve ilçe belediye başkanlarını da ziyaret etti.

Hakkari’de 570 Temizlik Görevlisi İçin Kura Çekim Tarihi belli oldu Hakkari’de 570 Temizlik Görevlisi İçin Kura Çekim Tarihi belli oldu

 Görüşmelerde Hakkari'nin temel sorunları ele alındı ​​ve çözüm yolları konusunda ortak görüşlere varıldı. 

Ekrem İmamoğlu, Hakkari'ye katkı sunacak her türlü hizmet konusunda her zaman destek vermeye hazır olduğunu ve ilk fırsatta Hakkari'yi ziyaret ederek halkla buluşmak istediklerini belirtti. 
Çakırbeyli, İmamoğlu'na ve diğer İstanbul ilçe belediye başkanlarına Hakkari'ye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Çakırbeyli'nin Ankara'da toplanan il başkanları toplantısıyla devam eden ziyaretlerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de Hakkari'yi ziyaret etmek ve çeşitli temaslarda bulunmak istediklerini belirtti. 

15. Kadın Kolları Kurultayı'nda Kadın Kolları Genel Seçimi'ne seçilen Asu Kaya ise Hakkari'ye yapmak istediği ilk ziyaretinde kurultaydaki konuşmasında da bu konuyu vurguladı.

Çakırbeyli, Hakkari'nin beklentileri ve yapılacak ziyaretlerin arttırılmasının, hemşehrilere ve bölgeye olan borçlarının bir parçası olduğunu ifade etti.

I M G 20240806 W A0006

I M G 20240806 W A0007

I M G 20240806 W A0009