Hakkari Haber

Başkan Özbek'in Şemdinli ve Derecik temasları

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Şemdinli ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Abone Ol

COLEMERG HABER

Başkan Özbek temaslar kapsamında bugün Karayolları Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Enver Yılmaz ile beraber Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve Ak Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar'ı ziyaret ederek bölgede yapımı devam eden yol yapım çalışmalarını ve köylerde doğal afetlerden dolayı meydana gelen bazı sorunları yerinde inceledi.

Ardından Başkan Özbek, Şemdinli Belediyesini ziyaret ederek yapımı devam eden ve ilçeye büyük değer katacak olan Seyir Tepesindeki çalışmaları inceledi.

Program Şemdinli Derecik arasında yapımı devam eden yol çalışmaları sebebi ile Şemdinli Tütünlü Köyü, Gelişen Suçıktı Mezrası, Gelişen Mordağ Mezrasında meydana gelen bazı sorunları yerinde inceleyerek Karayolları Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan ile beraber sorunların çözülmesi konusunda çalışma yapacaklarını söyledi.

Özbek, Kuzey Irak Sınırının sıfır noktasında bulunan Derecik Gelişen köyü Mordağ mezrasında 2009 yılında yaralanan ve o dönemde ziyaret edilen Şehriban'ı ve ailesini ziyarette etti.

Ziyaretlerin son durağında Örencik köyünün ileri geleni Hacı Bahri Yılmaz evinde ziyaret edildikten sonra, Şemdinli Ak Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar'ın evinde verilen iftarla son buldu.