Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Servet Taş, güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. 3. döneminde yeniden seçilen Taş seçim sonucunda kazananın Hakkari olduğunu söyledi.

Hakkari TSO Başkanlık Makamının bulunduğu katta yapılan ve iki adayın yarıştığı seçimde, 8 meslek grubundan 686 üye oy kullandı.

Oy kullanma işlemi sona eren seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre beyaz listede yarışan mevcut başkan Servet Taş, 8 komiteden 7'sini alarak yeniden başkan seçildi. Mavi Listede yarışan İş İnsanı Mahir Çallı ise 1 gurubu kazandı.

565 delegenin oy kullandığı seçimlerde Beyaz liste 338 oy alırken, Mavi liste 227 oy aldı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile Mavi Liste Başkan adayı Mahir Çallı ve ekibi Başkan Taş'ı tebrik etti.

Hakkari TSO Başkanı Servet Taş, seçimin ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin sahibinin esnaf ve işadamları olduğunu söyledi.

8 yıldır Hakkari Ticaret odası Başkanlık görevini yürüttüğünü anımsatan Taş 3. dönemde de kendisini bu göreve layık gören bütün delegelere teşekkür etti.

Destekçilerinin tebriklerini kabul eden Başkan Taş ve ekibi HATSO girişinde tezahüratlar ile karşılandı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasının yeni meclis üyeleri mazbatasını aldıktan sonra odanın yeni yönetiminin belirlemesi bekleniyor.

Seçim sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu söyledi.

Kendisine destek veren ve vermeyen herkese teşekkür eden Taş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü. '' 8 komitenin 7'sini biz kazandık. Diğer 1 komiteyi ise dostlarımız kazandı.Seçim buradan bitmiştir bu sadece benim başarım değil. Tüm Hakkari'nin başarısıdır. Bundan sonra hedefimiz ve bütün amacımız Hakkari'nin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi olacaktır. herkese teşekkür ediyorum.''

Başkan Taş, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Korkmaz Ailesinin Acı Günü Korkmaz Ailesinin Acı Günü