BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirilen idman, kondisyon ve taktik çalışmalarına odaklandı.

Konyaspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular, antrenman boyunca salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncular ise, pas çalışmaları, 5’e 2 top kapma oyunları ve ısınma koşularıyla idmana başladı. Antrenmanın final bölümünde, minyatür kalelerde yapılan ve dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla günün çalışması sona erdi.

Beşiktaş, Lyon maçı hazırlıklarını yarın saat 10.30’da basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Siyah-beyazlı ekip, daha sonra deplasmanda oynayacağı bu önemli maç için saat 14.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Fransa’nın Lyon kentine hareket edecek.

Sivasspor, Hatayspor'u Zorlu Maçta 3-2 Yenerek Üst Sıralara Tırmandı Sivasspor, Hatayspor'u Zorlu Maçta 3-2 Yenerek Üst Sıralara Tırmandı

Taraftarlar, takımın bu zorlu mücadelede göstereceği performansı merakla beklerken, Beşiktaş'ın Lyon karşısında alacağı sonuç, gruptaki sıralamayı da etkileyecek. Takımın motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlenirken, teknik ekip ve oyuncuların bu maça yönelik hazırlıkları titizlikle sürdürdüğü ifade ediliyor.

Kaynak: İHA