SPOR

Canlı Maç izle.. Beşiktaş-Bodo Glimt - hangi kanalda canlı yayın olacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, sahasında Bodo Glimt ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu. Beşiktaş maçının saati ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Abone Ol

Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 4. hafta maçında bu akşam sahasında Norveç ekiplerinden Bodo Glimt ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de puan kayıpları yaşayan ve Şenol Güneş'in istifası sonrası Burak Yılmaz yönetiminde de istediğini alamayan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapamadı. Siyah beyazlılar, kalan son üç maçını da kazanarak gruplardan çıkmak istiyor.

Beşiktaş-Bodo Glimt maçının canlı yayın bilgileri ve Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 belli oldu. Peki, Beşiktaş-Bodo Glimt maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

ABOUBAKAR OYNAYACAK MI?

Tüpraş Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Hastalığı nedeniyle Gaziantep FK ve Bitexen Antalyaspor maçlarında oynayamayan Vincent Aboubakar Bodo/Glimt karşılaşmasında sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ın sahaya şu 11'le çıkarması bekleniyor:

Mert, Rosier-Necip-Bailly-Zaynutdinov, Amir-Gedson, Rashica-Chamberlain-Cenk, Aboubakar

BEŞİKTAŞ 1 PUANLA SON SIRADA

Beşiktaş, Norveç'te oynanan maçı 3-1 kaybetmişti. D Grubu'ndaki ilk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, ikinci karşılaşmasında 2-0 öne geçmesine rağmen Lugano'ya 3-2 yenildi.

Beşiktaş, 1 puanla grupta son sırada yer alıyor.

Bodo/Glimt ise 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetin ardından topladığı 4 puanla 2. sırada bulunuyor.

ABOUBAKAR, OKTAY'IN REKORUNU KIRABİLECEK Mİ?

Vincent Aboubakar, Avrupa'da bir gol daha atarsa, 14 golle Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında en golcü oyuncusu olan eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun rekorunu egale edecek.ArtıGerçek