Okul Müdüresi Hülya Korkmaz ve öğrenciler, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek onların yalnızlıklarını paylaştı, hal hatır sordular ve dualarını aldılar.

Ziyaretlerin ardından, Hakkari’nin tarihi yapılarından biri olan Meydan Medresesi’ni de ziyaret eden öğrenciler, kültürel miraslarına sahip çıkma bilincini pekiştirdiler. Ayrıca, çevre farkındalığını artırmak amacıyla “Sıfır Atık” temalı “Çevreye Saygı Etkinliği” düzenleyerek çevre bilincini yaymayı hedeflediler.

Şemdinli-Derecik Karayolunda Kaza: Sürücü Yaralı Şemdinli-Derecik Karayolunda Kaza: Sürücü Yaralı

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11 07 45 1

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, proje hakkında yaptığı açıklamada, “Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ‘Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)’ projesi kapsamında her okulumuzda ‘Değerler Kulübü’ oluşturulmuştur. Bu proje ile amacımız, öğrencilerimizin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olmalarını sağlamak. Ayrıca dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak. Bu proje kapsamındaki iyi örneklerin ilimizde çoğalmasını temenni ediyorum. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim,” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11 07 46

Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği bu etkinlikler, öğrencilerin toplumsal duyarlılıklarını artırarak değerler eğitiminin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11 07 45

Whatsapp Image 2024 10 19 At 11 07 46 1