Hakkari’nin Çukurca Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürürken, öte yandan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılayan yatırımlar gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda belediye tarafından, ilçeye modern bir düğün ve toplantı salonu kazandırılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

İlçenin Emir Şaban Mahallesinde yapılan 7 bin metrekare üzerinden kurulan 2 katlı modern düğün salonu ilçe sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri şekilde göre dizayn edilmiş.
Düğün salonundan yapımı devam eden çalışmaları yerinden inceleyen ve Hakkari İl Sesi Gazetesi muhabirine açıklamada bulunan Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, vatandaşın en büyük talebi olan düğün salonu inşaatına geçen yıl başladıklarını söyledi.

Düğün salonu inşaatını kaba olan kısmını geçen yıl bitirdiklerini belirten Dündar, açıklamanın devamında şunları kaydetti.

‘’ İnşallah ay içerinden çalışmalarımız tamamlanacak. Düğün salonumuz 7 bin metrekare alan üzerine kurulmuş. Bunun 2 bin metrekaresi kapalı alan, 5 bin metrekaresi ise açık alandan oluşuyor. Hem kır düğünlerinin yapılacağı açık alanda hem de içerinde kapalı alan olacak. Düğün salonumuzda büyük bir pistimiz var. Hem kadınların hem erkeklerin rahat halay çekebileceği, eğlenebileceği alanlar oluşturduk. İçerisinde gelin ve damat odası, yemekhanemiz, kafeteryamız, bay bayan mescidimiz ile kadın bebek emzirme odası olacak şekilde tasarladık. İlçemizin hizmetine en kısa sürede açacağız. İlçenin en büyük ihtiyaçlarından birini de görmüş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun.’’ Diye konuştu.

Milletvekili Bartın Hakkari'deki Taşımalı Eğitim Sorunları TBMM Gündemine Taşıdı Milletvekili Bartın Hakkari'deki Taşımalı Eğitim Sorunları TBMM Gündemine Taşıdı