Pakistan Büyükelçiliğine İrfan Neziroğlu, Lübnan Büyükelçiliğine ise Murat Lütem atandı. Ayrıca, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Türkiye Daimi Temsilciliği’ne Zeynep Kızıltan, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı Türkiye Daimi Temsilciliği’ne ise Esen Altuğ getirildi.

Ne Yurt İçinde Ne Yurt Dışında: Tasarruf Tedbirleri Diyanet’e Uymuyor! Ne Yurt İçinde Ne Yurt Dışında: Tasarruf Tedbirleri Diyanet’e Uymuyor!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, mevcut Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, görevden alınarak yerine Genel Müdür Yardımcısı Seyfullah Arslantürk getirildi.

Vakıflar Bölge Müdürlüklerinde de önemli atamalar gerçekleşti. Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet görevden alındı. Yeni atamalarla Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Adem Bozkurt, Kastamonu’ya Halil Alper, Samsun’a Hüseyin Uysal, Trabzon’a ise Kastamonu İl Gençlik ve Spor Müdürü Reşat Asrak atandı. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ise Sivas İl Gençlik ve Spor Müdürü Erdoğan Tunç atandı.

Ayrıca, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Vakıflar Meclisi üyeliklerine Adem Er ve Mevlüt Çam atandı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Behçet Bakır atandı.

Kaynak: Duvar