Yüksekova Devlet Hastanesi'nde 2 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Kadir Kılıç’ın görev yeri değişti. Dr. Kılıç, İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne görevlendirildi. Aynı hastanede 1 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan eşi Uzm. Dr. Beyza Kılıç da Yüksekova’dan ayrılıyor. Doktor çift görev yeri değişikliği nedeniyle ilçeden ayrılacakları için Yüksekova halkına veda mesajı yayımladı.

Mir Kalesi Arkeolojik Kazısına Ara, Zeynel Bey Medresesi'nin Restorasyonu Sürüyor Mir Kalesi Arkeolojik Kazısına Ara, Zeynel Bey Medresesi'nin Restorasyonu Sürüyor

Dr. Kadir Kılıç, Yüksekova halkına vedasında duygularını şu sözlerle paylaştı: “Görev sürem boyunca Yüksekova halkıyla tam anlamıyla aile gibi olduk. Tüm içtenliğiyle, samimiyetiyle her daim yanımda olan Yüksekova halkına teşekkürlerimi bildirmek istiyorum.”

Doktor çift, Yüksekova halkına verdikleri destek ve gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederek, vedalarını iletti.

Kaynak: yuksekovahaber