Karayipler'in Trinidad kentinde bir balıkçı tarafından tutulduğu iddia edilen bir balık tartışma konusu oldu.

Daha fazla kardeş gençlerin zihin sağlığını olumsuz etkiliyor Daha fazla kardeş gençlerin zihin sağlığını olumsuz etkiliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Egzotik Hayvanlar Uzmanı Mike Holston Karayipler'in Trinidad bölgesinde gorile benzeyen devasa balığı elinde tutan bir adamın fotoğrafını paylaştı.

Holston paylaştığı görüntüye şu notu düştü: “Goril balığının harika fotoğrafı. Bu yetişkin erkek yavru balinalarla besleniyor.”

Açıklamalarının devamında 'balık' hakkında bilgiler veren Holston, söz konusu canlının 48 yaşına kadar yaşadığını aktardı.

Sosyal medyada gündem oldu

Paylaşımlarının üst üste gündem olması üzerine goril balığının hem kara da hem de suda yaşadığını öne süren Holston'a kullanıcılar pek de inanmadı.

Birçok kullanıcı Google'da böyle bir canlının geçmediğini belirterek Holston'a yalancı yakıştırmasında bulundu.

Bazı kullanıcılar ise Holston'un iddiasına inandı ve ilginç durum karşısında şaşkına döndü.

Öte yandan Holston bu çılgın iddiası sayesinde 60 bin kişiye ulaştı. Attığı tweetler 40 binden fazla beğeni gelirken 4000'den fazla da RT aldı.

Ancak uzmanlar böyle bir balığın varlığına ilişkin herhangi bir kanıt bulunmadığını dolayısıyla bunun bir aldatmaca olduğunu söyledi.