Kaza Gece Saatlerinde Meydana Geldi

Dün gece saat 21.30 sıralarında, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Akçakale Caddesi üzerindeki Millet Bahçesi önünde gerçekleşen kazada, 19 yaşındaki Mustafa K.’nin kullandığı 34 GB 7089 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen kalabalığa dalarak büyük bir facia yarattı. Kazada, Gülbahar İsi (9), Leyla İsi (5) ve Muhammed İsi (8) kardeşler ile kuzenleri Rukiye İsi (9) ve Serhat İsi (7) hayatını kaybetti. Toplamda 6’sı çocuk 8 kişinin bulunduğu kalabalığa çarpan araç, büyük bir panik ve kaosa yol açtı.

Ehliyetsiz Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

Kaza sonrası Mustafa K. ve bir arkadaşı, olay yerinden kaçtı. Ancak, Mustafa K. gece saatlerinde Eyyübiye Polis Merkezine giderek teslim oldu. Polislere, kazayı kendisinin gerçekleştirdiğini ve aracın kendisine ait olduğunu söyledi. Yapılan alkol testinde Mustafa K.’nin alkollü olmadığı belirlendi, ancak aşırı hız nedeniyle kazayı meydana getirdiği iddia edildi.

Polis İşlemleri Devam Ediyor

Mustafa K., Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemlerine devam edilirken, araçta bulunan yaşı küçük yabancı uyruklu arkadaşının ise Çocuk Şube Müdürlüğü’nde işlemleri sürüyor. Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, sürücünün aşırı hız yaparak kaza anında kontrolü kaybettiği öne sürülüyor.

Şanlıurfa’daki bu üzücü kaza, ehliyetsiz ve aşırı hız yapan sürücülerle ilgili denetimlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaza nedeniyle hayatını kaybeden çocukların aileleri büyük bir acı içinde. Şehirdeki halk, bu tür kazaların önüne geçilmesi için yetkililerin gerekli önlemleri almasını bekliyor.

İki Kardeşin Börek Evinden Büyük Hedef: 100 Kişiye İstihdam Sağlamak İki Kardeşin Börek Evinden Büyük Hedef: 100 Kişiye İstihdam Sağlamak

Aw259504 01 860X505

Kaynak: İHa