Ziyarette Başkan Aydoğdu, Zeydan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, derneğin Van ili Başkale ve Gürpınar ilçeleri ile köylerinde engelli bireylere yönelik yürüttüğü hizmetler hakkında bilgi verdi.

Hakkari'de Direksiyon Hakimiyeti Kaybı: Araç Köprü Direğine Çarptı Hakkari'de Direksiyon Hakimiyeti Kaybı: Araç Köprü Direğine Çarptı

Başkan Aydoğdu, dernek olarak engelli kardeşlerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini Zeydan’a ilettiklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeydan, Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği’ne teşekkür ederek, "Van Büyükşehir Belediyesi olarak elimizdeki tüm imkanlarla engelli bireylerimize hizmet etmeye hazırız," mesajını verdi.

Zeydan, ayrıca engelli bireylere yönelik daha iyi hizmet sunabilmek için Engelli Daire Başkanlığı’nın kurulacağını müjdeledi. Başkan Aydoğdu, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Abdullah Zeydan’a gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bu ziyaret, engelli bireylerin ihtiyaçlarına duyulan hassasiyetin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği, Van Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde, engelsiz bir yaşam için çalışmalarını sürdürecek.