Sağlam, "Kocaelispor'un uzun yıllardır süren şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyoruz. Süper Lig hedefiyle başladık ve aynı hırsla devam edeceğiz" dedi.

Basın toplantısında, takımın izinli olduğu günlerde bile çalıştıklarını belirten Sağlam, transfer döneminin verimli geçtiğini ifade etti. Ancak, hakem hataları ve yaşanan kırmızı kartların zorluk çıkardığını vurguladı. "Henüz Marcao’yu takıma katamadık, ama liderliğimizi korumak olumlu bir gelişme" diye ekledi.

Sağlam, şampiyonluk mücadelesinin kentin ortak bir hedefi olması gerektiğini söyleyerek, taraftar desteğinin önemine değindi. "Taraftarımızdan isteğim, dolu tribünlerle bizi desteklemeleri. Oyuncularımıza sahip çıkmalılar, zira hepsi Kocaelispor'un şanlı armalarını temsil ediyor" dedi.

Konyaspor, Pyramids’i 1-0 Mağlup Etti Konyaspor, Pyramids’i 1-0 Mağlup Etti

Hücum futbolu oynamadığı yönündeki eleştirilere de yanıt veren Sağlam, "Hiçbir zaman oyuncularıma geri çekilin demem. Gerektiğinde oyunu açmak için doğru stratejileri kullanmalıyız" şeklinde konuştu.

Son olarak, golcü oyuncu Marcao’nun durumu hakkında bilgi veren Sağlam, "Marcao, 12 kilo verdi ve antrenmanlara bisikletle başladı. Önümüzdeki hafta takımla çalışmalara katılmasını bekliyoruz" diyerek umutlu bir mesaj verdi. Kocaelispor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Kaynak: İHA