Sahip olduğu güzellik merkezlerine yapılan saldırılar ve eski eşi Mehmet Bilir ile aralarında süren karşılıklı suçlamalarla gündeme gelen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Daha önce de Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ve İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde bulunan, Ronay'a ait olduğu bilinen iki güzellik merkezi ve eski eşinin araçlarının sergilendiğinin iddia edildiği oto galeri de kurşunlanmıştı.

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, sosyal medya paylaşımında iş yerinin kurşunlanması sonrası eski eşi Mehmet Bilir'i suçlayarak şu açıklamayı yapmıştı:

"İş yerimize henüz kimliği tespit edilemeyen kişilerce saldırı düzenlendiği haberi doğrudur. Bir süredir gündemi meşgul eden ve tarafı olmadığım kaoslara bazı sosyal medya hesapları tarafından yaratılan algılarla çekilmeye çalışılıyorum. Mehmet Bilir’in benimle uğraşmak için sürekli ve sürekli katıldığı yayınların ucu sonunda tahmin ettiğim gibi bana dokundu. Benim 2 tane şubem var, gündemdeki hiç kimse ile denk değilim, bu olayları gerçekleştirenleri tanımıyorum."

Türkiye’de Metamfetamin Yakalamalarında Rekor Artış Türkiye’de Metamfetamin Yakalamalarında Rekor Artış

'MEHMET'E YAPILAN SALDIRIYLA ALAKAM YOK'

Eski eşiyle ilgili üzerlerinde bulunun mal varlığını denetimden kaçırdığını iddia ettiği sosyal medya paylaşımını kendisine yönelik asılsız iddialardan kaçınmak için yaptığını söyleyen Ronay "Mehmet’e yapılan saldırılardan haberim ve alakam olmadığını defalarca söyledim. Gecen günlerde eski eşimin yayınlara bağlanıp beni tahrik etmesi sonucunda tamamen kendimi savunma amaçlı yaptığım bir paylaşımda eski eşimin şu an hepimizin üzerinde olan denetimlerden mallarını kaçırdığını, araçlarının A. Motors isimli galeride bulunduğunu söyledim. Ama bu, asla hedef göstermek amaçlı değil. Eski eşimin hakkımdaki asılsız iddialarına karşı bir savunma yapmak amaçlı söyledim. Benim paylaşımım hedef göstermiş gibi yapılan haberleri ise üzüntü ile okuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Artıgerçek