Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında Almanya'nın Bayern Münih takımıyla karşı karşıya geliyor.

Bayern Münih, 8. dakikada Coman'ın golüyle 1-0 öne geçti.

30'uncu dakikada Icardi'nin penaltı vuruşuyla skor 1-1 oldu.

İlk yarı 1-1 berabere sona erdi.

Bayern Münih, 74. dakikada Harry Kane'in golüyle yeniden üstünlüğü yakaladı. Sağ kanatta Mazraoui'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Musiala, meşin yuvarlağı yerden içeri çevirdi. Kale sahasında vuruşunu yapan Kane, topu ağlara gönderdi: 1-2

79. dakikada Bayern Münih, Musiala'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Kane, ceza sahasının sol tarafında topu yerden içeri çevirdi, boş durumdaki Musiala fileleri sarstı: 1-3

Galatasaray'ın 95+5. dakikada kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içindeki Abdülkerim Bardakcı kafayla topu ağlara gönderdi. Fakat VAR incelemesinin ardından ağlara giden top ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı.

Maç Bayern Münih'in 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. 3'te 3 yapan Bayern Münih puanını 9'a yükseltti.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Kazımcan, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Bayern Münih: Ulreich, Mazraoui, Kim Min Jae, De Ligt, Davies, Laimer, Kimmich, Coman, Musiala, Sane, Harry Kane

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Alman ekibi, grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

ICARDİ İLK 11'DE

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda kanama tespit edilen ve hemen tedavisine başlanan Icardi, dev maça yetiştirildi.

ZİYACH KADRODA YER ALACAK

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosunda yer alıyor.

Süper Lig'in 5. haftasında RAMS Başakşehir ile oynanan maçtan sonra sakatlanan Faslı futbolcu, takımının son 5 resmi karşılaşmasında görev yapamadı. Teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda Ziyech, Bayern Münih maçında formasına kavuşacak.

BAYERN MÜNİH'TE ÖNEMLİ EKSİKLİKLER

Bayern Münih'te 5 futbolcu, Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Alman ekibinde tedavileri devam eden Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goretzka, maçın kadrosunda yer alamayacak. Bayern Münih'te sakatlığı yeni geçen tecrübeli kaleci Manuel Neuer de kadroda yer almıyor.

GALATARASAY SON 23 MAÇTA MAĞLUP OLMADI

Canlı Maç izle.. Canlı Anlatım.. Fenerbahçe Adana Demirspor Karşılaşması Canlı Maç izle.. Canlı Anlatım.. Fenerbahçe Adana Demirspor Karşılaşması

Galatasaray, son 23 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 9, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere çıktığı 17 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

BAYERN MÜNİH SON 6 SEZONDA GRUPLARDA YENİLMEDİ

Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.

Bu sezon grupta oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Alman ekibi, 2022-2023, 2021-2022 ve 2019-2020'de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-2021'de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-2019'da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Alman temsilcisi, Şampiyonlar Ligi gruplarında en son 2017-2018 sezonunda Paris Saint-Germain'e yenildi. ArtıGerçek

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Almanya'nın Bayern Münih kulübüyle karşı karşıya geliyor.

Saat 19.45'te başlayan mücadele dijital yayın platformu Exxen'den yayınlanıyor. Maç başladıktan sonra çok sayıda kullanıcı, yayında kesintiler olduğu şikayetinde bulundu.

X'te (eski adıyla Twitter) yapılan binlerce paylaşımın ardından "Exxen" başlığı, en çok konuşulan konulardan oldu.

Şikayetlerin ardından maç TV 8,5'ta şifresiz olarak yayınlanmaya başladı.