Açılışa katılan ünlü sanatçılar arasında Tuğba Özay, Tuğba Ekinci, Ebru Polat, Zeynep Dizdar ve Faruk K yer aldı. Sanatçılar, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, açılışta düzenlenen etkinlikler de dikkat çekti. Palyaçolar, çocuklarla oyunlar oynarken, Şinanay Bando Grubu etkinliğe rüzgar gibi geçti. Ayrıca, Ek Trio müzik dinletisi katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Rusya'dan gelen dans grubu ise eğlenceli gösterileriyle herkesin beğenisini topladı.

Açılış kurdelesi, iş insanı Mehmet Ökten’in öncülüğünde kesildi. Ancak, aniden yağan şiddetli yağmur, organizasyonun devam etmesine engel oldu. İşletmeci Ahmet Korkular, "Allah'ın rahmet bereketi yağıyor, gelen misafirlerimize sonsuz teşekkürler" diyerek misafirlerine olan minnettarlığını dile getirdi.

Yağmura aldırış etmeyen sanatçılar, sahneye çocuklarla çıkarak hep bir ağızdan şarkı söylemeleriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Kurtuluş Haftası Coşkusunda Ceylan Ertem Rüzgarı Kurtuluş Haftası Coşkusunda Ceylan Ertem Rüzgarı

Genesis Cafe Restaurant, bu muhteşem açılışla birlikte, hem eğlence hem de gastronomi alanında yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Kaynak: igf