Ak Parti Hakkari İl yönetimi kent merkezi ve Durankaya Beldesinde partiden aday adaylığı başvuru yapan isimler ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Hakkari'deki Bahçe Cafe, Bilinçsiz Kazı Çalışmaları Nedeniyle Zor Durumunda Hakkari'deki Bahçe Cafe, Bilinçsiz Kazı Çalışmaları Nedeniyle Zor Durumunda

Tekser mevkiindeki Ölmez Vadi Restoranda verilen yemeğe Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ve parti yöneticileri katıldı.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

Belediye Başkan Aday Adaylarımızla Bir Araya Geldik. Teşkilatımızla Birlikte; 31 Mart Yerel Seçimleri için; Ak Davamız, AK Partimizde Hakkari İli Merkez ve Durankaya Belde Belediye Başkan Aday Adayı olan Başkanlarımızla bir araya geldik. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde, Memleketimizin diğer güzide kentlerinde olduğu gibi bu dönem Hakkari’mizi de Ak Belediyecilikle buluşturacağız inşallah. Bizler; Biriz… Beraberiz…Hep Birlikte Yol Yürümeye Devam Edeceğiz…Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vurguladığı gibi, “Yerel yönetimler, halkımızın günlük yaşamını doğrudan etkileyen, sosyal ve ekonomik gelişimin temel taşlarıdır. Onların vizyonları, hizmet anlayışları ve halka yakınlıkları, Partimizin genel politikalarını yerel düzeyde hayata geçirmenin anahtarıdır.” AK Partimize teveccüh gösteren bütün kardeşlerimiz bizim için; asil Hakkari’mizin asil birer değeridir. Hepsini seviyor ve hepsini çok kıymetli görüyoruz. Hakkari’miz için birlik ve beraberlik içinde çalışarak, daha güçlü ve üretken bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Birliğimiz, Beraberliğimiz ve Kardeşliğimiz daim olsun…" ifadeleri kullanıldı.