Hakkari Haber

Hakkari HATSO heyetinden Çukurca'ya ziyaret

Hakkari Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyeleri Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Ensar Dündar'ı ziyaret etti.

Abone Ol

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan, Yönetim Kurulu üyeleri Hacı Özdemir, Abdülaziz Alkan, Genel Sekreter Fikret Keskin, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bekir Aşan ile birlikte Çukurca ilçesinde bir dizi temasta bulundu.

İlçe ziyareti kapsamında Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu'yu makamında ziyaret eden HATSO heyeti, Kaymakam Kumcu'ya görevinde başarılar diledi.

İlçenin temel sorunları ve çözüm yollar ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Üzümlü Sınır Kapısının durumu ele alındı.

Ziyaretleri nedeniyle Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden kaymakam Kumcu Çukurca ilçesinde hayata geçirilebilecek projeler için sivil toplum örgütlerinin desteğinin önemine dikkat

HATSO heyeti ardından Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ı makamında ziyaret etti. Yeni belediye hizmet binasının ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan HATSO Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan, Çukurca Belediyesi’nin ilçede önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ise ziyaretleri nedeniyle Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Çukurca ilçesinin temel sorunlarına kalıcı çözüm bulmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini anımsatan Başkan Dündar, bir bütün olarak Hakkari ve ilçelerinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasında devlet erkanı ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin ortak hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

HATSO heyeti kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından ilçede modernize edilen eski taş değirmeninde inceleme yaptıktan sonra üzümlü Sınır Kapısına geçti.

Burada Üzümlü gümrük Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen Özkan Başkanlığındaki HASTO heyeti. sınır kapısındaki temel sorunların çözümü için istişarelerde bulundu.