Hakkari'de Koyun Sürüsüne Çarpan Otomobil: 15 Koyun Telef Oldu Hakkari'de Koyun Sürüsüne Çarpan Otomobil: 15 Koyun Telef Oldu

Hakkari Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünce organize edilen 2023 Yılı 4'üncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantıs Valilik konfrans salonunda gerçekleştirildi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in başkanlık ettiği toplantıya, Hakkari Üniversitesi Rekötörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcıları, Furkan Berber, Buğra Karadağ, Mustafa Berat Kasımoğlu, Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan, Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Kentte devam eden yatırımlar ve yapılması planlanan hizmetlerin ele alındığı toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari ve ilçelerinin ihtiyaç duyduğu yatırımları ele almak için bir araya geldiklerini söyledi.