Ziyaret kapsamında Emirşaban Camii’nde din görevlileriyle bir toplantı düzenleyen Okuş, “Hazreti Peygamber (sav) mesleği olan imam-hatiplik görevimizin bilincinde olalım. Halk ile bütünleşin, sevinç ve kederlerini paylaşın. Düğün ve cenaze törenlerinde yer alın” dedi.

Hakkari-Van Karayolunda Kamyonet Takla Attı: 3 Kişi Yaralanmadan Kurtuldu Hakkari-Van Karayolunda Kamyonet Takla Attı: 3 Kişi Yaralanmadan Kurtuldu

Okuş, cami cemaatinin artması için özellikle kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik etkinlikler düzenlenmesini teşvik etti. “Cami ve cemaatle ilgili projelerde sizlere her türlü desteği sağlamaya hazırız” diye ekledi.

20241016Aw309490 860X505

Toplantının ardından, 4-6 yaş grubundaki Kur'an kursunu ziyaret eden İl Müftüsü, çocuklarla birebir ilgilenerek onlarla sohbet etti. Ayrıca, açık havada bir grup ilçe sakiniyle de bir araya gelip sohbet eden Müftü Okuş, esnaf ziyaretleriyle temaslarını tamamlayarak ilçeden ayrıldı. Ziyaretine Çukurca İlçe Müftü Vekili Mehmet Arif Çiftçi ve İl Müftülüğü Şube Müdürü Bilal Beyter de eşlik etti.