Hakkari Haber

Hakkari valisi Ali Çelik, Değişimin tek nedeni Hakkari'ye hizmet

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik belediye ile il özel idaresindeki görev değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Hakkari Belediyesi ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde önemli görev değişiklikleri yaşandı.

Aralarında Hakkari Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Tunç ve Abdülmecit Yılmaz’ın bulunduğu çok sayıda personelin görev ve unvanlarında değişikliğe gidilirken, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Nurettin Fırat ve Feyat Zeydan bulundukları görevden alındı.

Yapılan değişiklikler ile ilgili Hakkari İl Sesi Gazetesi. Com Muhabirine açıklama yapan Vali Ali Çelik, Hakkari'ye daha iyi hizmet için bazı kurumlarda değişiklikler yaptıklarını söyledi.

Herkesin kendi işini yapacağını vurgulayan Vali Çelik, "Daha iyi bir hizmet için bazı görev değişiklikleri yaptık. Belediyedeki arkadaşlarımız müdür olarak görevlerine devam edecekler. Zaten tek birimleri vardı o birimlere bakacaklar. Kendi müdürlüklerine devam edecekler ve işlerine daha iyi odaklanacaklar. O birimlerde daha çok iş üretecekler. Motivasyon iyi gelir. Bayrak yarışı değişim hayatın her yerinde olduğu gibi olumlu bir sinerji getirir. Yeni ve eski arkadaşlar görevlerinde başarılı olacaklar. Tek derdimiz Hakkari’ye daha iyi hizmet edilmesidir. Herkese verdikleri hizmet için teşekkür ediyoruz. Bu değişikliğin de nedeni Hakkari’ye daha iyi hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.