Vali Ali Çelik, Engelli Vatandaşları Ziyaret Ediyor

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yusuf Aşkan ve Aziz Daş isimli engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve isteklerini dinledi. Bu ziyaretler sırasında her iki vatandaşa da tekerli sandalye hediye etti. Vali Ali Çelik, aileleri ile bir süre sohbet ederek yaşadıkları zorluklar hakkında bilgiler aldı.

Vali Çelik'in Mesleki Faaliyetleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesiyle 21.08.2023 yılında Hakkari’de görevine başlayan Vali Ali Çelik, il, ilçe, belde, köy, mezra dolaşarak kısa sürede halkın sevgisini kazandı. Hakkari’de 7’den 70’e herkes tarafından sevilen ve sayılan Vali Ali Çelik, mesaisinin büyük bir kısmını dışarıda halkla beraber geçiriyor.

Vali Çelik’in Halka Yakınlığı

Vali Çelik, "Bize sizin desteğiniz, Hakkarililerin desteği, birlik ve beraberliği büyük güç verecektir" sözleri ile halka yakın duruş sergileyerek, halkın sevgisini kazandı. Ayrıca engelli vatandaşları ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını karşılamak için ilgili birimlere talimatlar verdi. Vali Çelik, ziyaretleri sonrasında her iki aileye misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür etti.

Sosyal Yardım ve Dayanışma

Vali Ali Çelik’e Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sait Abdullahoğlu da ziyaretlerde eşlik etti ve engelli vatandaşlara gerekli desteği sağlamak için çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Hakkari Kavaklı köyü Maden Eylemi 26. Gününde Hakkari Kavaklı köyü Maden Eylemi 26. Gününde

Gmqrylmxcaa Wlk 860X505Gmqryluxmaagu W 860X505Gmqrylrwsaayy 3 860X505