Hakkari Haber

Hakkâri Zapspor, Vangölü Sportif Faaliyetler ile Kritik Maça Çıkıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grupta mücadele eden Hakkâri Zapspor, zorlu Batman Kayra Spor deplasmanından 3 puanla dönerek haftaya morali girdi.

Abone Ol

Takım, ilk maçında sergilediği etkili futboluyla hem yönetimin hem de Batman’daki spor otoritelerinin takdirini topladı.

Hakkâri Zapspor, 13 Ekim 2024 tarihinde saat 14:00’te ligin güçlü ekiplerinden Vangölü Sportif Faaliyetler takımını kendi evinde konuk edecek. Kulüp Başkanı Ayhan Tunç, Batman’daki galibiyeti Hakkâri Valisi Sayın Ali Çelik’e hediye ettiklerini belirterek, "Zorlu Batman deplasmanında aldığımız güzel galibiyetin ardında, destekleri için Vali Çelik’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Batman’daki deplasman giderlerimize sponsor olan Bekir Aşan’a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz," dedi.

Başkan Tunç, Pazar günü Merzan Şehir Stadı’nda yapılacak Hakkâri Zapspor ve Vangölü Sportif Faaliyetler arasındaki maça tüm halkı davet ederek, "Herkesin bu kentin takımına sahip çıkmasını ve desteklemesini istiyoruz," ifadelerini kullandı.

Cuma günü oynanacak bu kritik karşılaşma, Hakkâri Zapspor’un sezon hedefleri açısından büyük önem taşıyor. Tüm spor severlerin desteğiyle, takımın başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.