Öğretmenler Günü etkinlikleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenen yürüyüşle başladı.

İl Müdürü Nurettin Yılmaz, kurum yöneticileri ve öğretmenler ellerinde Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri ile ‘Başöğretmen Atatürk’, “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun’ pankartları taşıdı.

Valilik Binası önüne gelen öğretmenler çelenk sunma törenine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, protokol üyeleri, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Övec, CHP İl Başkan Yardımcısı Naif Yaşar, MHP İl Başkanı Fatih Öztepe, kurum yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, öğretmenlerin gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği daha sonra Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen program ile devam etti.

Buradaki programa, Hakkari Vali Vekili ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Vali Yardımcısı Furkan Berber, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Milletvekili Bartın Hakkari'deki Taşımalı Eğitim Sorunları TBMM Gündemine Taşıdı Milletvekili Bartın Hakkari'deki Taşımalı Eğitim Sorunları TBMM Gündemine Taşıdı

Öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Müdür Yılmaz, mesleğe yeni atanan öğretmenleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Çeşitli etkinlikler ile devam eden öğretmenler günü programı göreve atanan yeni öğretmenlerin yemin töreni ile son buldu.