Hakkari Haber

Hakkari'de 6844 öğrenci katılımı ile açık öğretim sınavı yapılacak

Hakkari'deki açık öğretim sınavları 45 sınav merkezinde, 434 salonda, 6844 öğrenci katılımı ve 2511 öğretmenin görevlendirilmesiyle Cumartesi günü iki, Pazar günü tek oturum şeklinde yapılacak.

Abone Ol

Hakkari’de, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak Açıköğretim Kurumlar Sınavı, her iki gün de saat 10.00'da, Hakkari'deki 45 sınav merkezinde, 434 salonda, 6844 öğrenci katılımı ve 2511 öğretmenin görevlendirilmesiyle Cumartesi günü iki, Pazar günü tek oturum şeklinde yapılacak.

Hakkari'de, sınav için son hazırlıklar gözden geçirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz başkanlığında; bölge sınav yürütme komisyonu, il temsilcileri, okul sınav yürütme komisyon ve üyelerinin katılımıyla ortaokul ve lise seviyelerinde yapılacak Açıköğretim Kurumları Sınavı’nın 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı, bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kurumun toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, sınav hazırlıkları gözden geçirildi.

İl Müdürü Nurettin Yılmaz, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerken, sınav sürecinin koordinasyon ve uygulamasında görev alacak yönetici, öğretmen, güvenlik, kurye, destek görevlisi ve tüm personele kolaylıklar diledi.

SINAVIN YAPILACAĞI OKULLAR

Cumhuriyet İlk/ Ortaokulu
İdris Akbıyık İlk/ Ortaokulu
Sümbül Anadolu lisesi
M. Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
23 Nisan İlk/ Ortaokulu
Kapalı cezaevi