Edinilen bilgilere göre, G.A'nın kullandığı araç, ara yoldan çıktığı sırada kontrolünü kaybederek duvarı aşarak boşluğa yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri sevk edildi. Neyse ki, araçtaki sürücü ve yanındaki çocuk, çevredeki kişilerin yardımıyla yara almadan kurtarıldı.

Kazanın ardından mahalle sakinleri, yıllardır benzer kazalara neden olan duvarın güçlendirilmesi ve bariyer yapılması taleplerini yinelediler. Mahalle sakinlerinden Ayşe Yıldız, “Bu duvarın güçlendirilmesi ve bariyer yapılması için uzun yıllardır yetkililere başvuruda bulunuyoruz. Yüzlerce imza topladık ama maalesef hiçbir olumlu yanıt alamadık. Yol çok dar ve bu tehlikenin önlenmesi için yetkililerden acil çözüm bekliyoruz” şeklinde tepki gösterdi.

Hakkari’de 570 Temizlik Görevlisi İçin Kura Çekim Tarihi belli oldu Hakkari’de 570 Temizlik Görevlisi İçin Kura Çekim Tarihi belli oldu

Kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından araç, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak çekiciye yüklendi. Mahalle sakinleri, kazaların önlenmesi için yetkililerin acil önlemler almasını umut ediyor.