Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, İsmail Engin isimli çiftçinin bahçesine giren köpekler, otlayan koyunlara saldırarak hepsinin telef olmasına neden oldu.

Aile fertlerinin durumu fark etmesiyle şok yaşandı ve hemen Mahalle Muhtarı Taner Ataş’a bilgi verdiler. Olayla ilgili açıklama yapan Metin Engin, “Sabah kalktıktan sonra köpeklerin akrabamın koyunlarına saldırdığı haberini aldık. Dışarı çıktığımızda köpekleri gördük. En işlek mahallede böyle olayların yaşanması endişe verici. Allah korusun, bu köpekler insanlara veya çocuklara da saldırabilir. Neyse ki bugün hafta sonu olduğu için kimse erken gitmedi,” dedi.

Aw301826 07

Hakkari'de Yolda Dökülen Yakıt Can Aldı: İkinci Kaza İle 5 Yaralı! Hakkari'de Yolda Dökülen Yakıt Can Aldı: İkinci Kaza İle 5 Yaralı!

Mahalle Muhtarı Taner Ataş, olayla ilgili gerekli çalışmaların başlatılması için yetkililere bilgi verdiğini belirtti. Ataş, “Sabah saatlerinde İsmail Engin beni arayarak durumu bildirdi. Bahçesinde yetiştirdiği 6 koyuna köpekler saldırmış ve hepsini telef etmiş. Bu çok üzücü bir durum. Allah korusun, daha kötü olaylar yaşanabilir. Artık yetkililerin bu başıboş köpeklere bir çözüm bulmasını bekliyoruz,” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri, bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerin acil önlemler almasını talep ediyor.

286313

Kaynak: İHA