Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ile beraberindekiler, Şehir stadyumunda Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama çalışmaları ile gençlik merkezinde Gençlik ve Spor buluşması programına katıldı.

Mahmutoğlu, kentteki hizmet alanlarını denetledi Mahmutoğlu, kentteki hizmet alanlarını denetledi

Programa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ili birlikte Merzan Şehir Stadyumuna Giderek Cumhuriyetimin 100. Yılı Kutlamaları nedeniyle yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Burada yapılan çalışmaları ve kurulan stantları yerinde inceleyen Vali Çelik; öğrenci ve öğretmenlerden yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Hakkari İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen Gençlik ve Spor Buluşması Programına katılan Vali Ali Çelik ve beraberindekiler Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, şube müdürleri ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Vali Çelik ve beraberindekiler, Gençlik ve Spor Buluşması Programına katılarak spor, kültür ve sanatla ilgilenen gençlerle ile bir araya gelip sohbet etti.