Etkinlikte, kadınların manevi ve kültürel değerlerimiz üzerine keyifli sohbetler yapıldı.
Kadınlarımızın kıymetli fikir ve önerileri dinlenerek, tecrübe paylaşımında bulunuldu. AK Parti kadınları, sorularına yanıt bulurken, birbirlerine destek olmanın önemini vurguladılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Birlikte çalışır, birlikte mücadele eder, birlikte yol yürürsek hepsinin de üstesinden geliriz. Biz kadınlarımıza güveniyoruz..." sözleri de etkinliğe damgasını vurdu.
AK Parti, 23 yıllık iktidarı süresince, kadınların eşit fırsatlara sahip olması ve potansiyellerini tam olarak kullanabilmesi için çeşitli adımlar atmaya devam ediyor. Partinin, kadın hareketi olma iddiası her geçen gün daha da güçleniyor.
"Kadınlarımızın toplumdaki eşsiz rolünü her zaman takdir ediyoruz. 'Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum, Güçlü Türkiye' inancıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz," diyen Arzu Silin Günaydın, kadınların daha güçlü bir şekilde toplumda var olmaları için AK Parti olarak durmaksızın çalışacaklarını belirtti.
Kadın Buluşması etkinliği, AK Kadınların bir araya gelerek güç birliği oluşturduğu, fikirlerini paylaştığı ve toplumsal sorumluluklarını pekiştirdiği anlamlı bir toplantı oldu.
📍Hakkari
— Av. Zeydin KAYA (@KayaZeydin) March 21, 2025
✅ AK Kadın Buluşması
İlimizi ziyaret eden AK Parti MKYK Üyemiz @arzusilingunydn 'ın teşrifleriyle, İl Kadın Kollları Başkanı @GunesHyv ve AK Kadınlarımızla '#KadınBuluşması'nda bir araya geldik.
AK Kadınlarımızla manevi ve kültür değerlerimiz üzerine… pic.twitter.com/j9SSQ1wiCr