Hakkari'de Trafik Kazası: Genç Motosiklet Sürücüsü Yoğun Bakımda Hakkari'de Trafik Kazası: Genç Motosiklet Sürücüsü Yoğun Bakımda

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) yönetimindeki Hakkari Belediyesi’ne 3 Haziran'da kayyım atanmasına karşı başlatılan “İradeye Saygı Yürüyüşü” 9’uncu gününde. Aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ile Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Cahit Kırkazak'ın da bulunduğu yüzlerce yürüyüşçü, geceyi Depin'de geçirdi. Yürüyüşçüler, sabahın erken saatlerinde kahvaltı yaparak, yürüyüşün son günü için hazırlıklarını tamamladı.  

 SON 10 KİLOMETRE YÜRÜNECEK

Depin'de bekleyen yürüyüşçüler, 30 yıllık tutsak Nurettin Çelik’in de aralarında olduğu kalabalık bir grup tarafından ziyaret edildi. Şarkılar eşliğinde halaya duran yürüyüşçüler, öğlen saatlerinde Colemêrg merkeze doğru yürüyüşe başlayacak. Yürüyüşçüler, yaklaşık 10 kilometre yürüyüşün ardından kent merkezine varacak. Burada kitlesel bir açıklama yapılması bekleniyor. 

Kaynak: MA