Bu dönemde, aranan 123 şahıs yakalandı ve bunlardan 39'u tutuklanarak Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Hakkari genelinde yapılan bu kapsamlı operasyonlar neticesinde farklı suç kategorilerinden birçok kişinin adalete teslim edildiği belirtildi.

Operasyonlar kapsamında, siber suçlardan 32 kişi, hırsızlık suçundan 11 kişi, dolandırıcılık suçundan 10 kişi, narkotik suçlardan 10 kişi, kasten öldürmeden 6 kişi, kom suçlardan 25 kişi ve diğer suçlardan ise 29 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilirken, tutuklanan 39 kişi, Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Hakkâri'de Taşımalı Eğitim Krizi: Öğrenciler Bir Haftadır Ders Başı Yapamadı Hakkâri'de Taşımalı Eğitim Krizi: Öğrenciler Bir Haftadır Ders Başı Yapamadı

Bu süreçte, jandarma ekiplerinin suçla mücadele ve kamu güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığı ve etkin çalışmaları dikkat çekti. Yürütülen operasyonlar, Hakkari il sınırları içinde suç oranlarının azaltılmasına ve güvenliğin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.