Hakkari Haber

Hakkari'de Şehit Uzman Çavuş Korkmaz için mevlit okutuldu

AK Parti Hakkari Gençlik Kolları İl Başkanlığı ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hakkari Temsilciliğince Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan ve müdahalelere rağmen şehit olan Hakkarili Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz, için Mevlid-i Şerif okutturdu.

Abone Ol

Merkez Ulu Camide organize edilen mevlit programından Kuranı Kerim Tilaveti ve şehitler için okunan dua devam etti.
Programla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Hakkari Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Yaşanan terör olaylarında canını hiçe sayarak şehit düşen asker, polis, kamu görevlisi ve sivil vatandaşları unutmadıklarını söyledi.
Beyter, konuşmasına şöyle devam etti. '' Onlar bizler için, vatan için canlarını ortaya koyarak şehit düştüler. Biz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız da. İnşallah okuttuğumuz bu mevlit-i şerif şehit düşen kahramanlarımızın ruhlarına ulaşmıştır. Allah kahramanlarımızın yakınlarına ve ailelerine sabırlar versin.''
Mevlit verilen ikram ve yemekle son buldu.

Programa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdulmecit Tarhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Abdurrahman Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, TÜGVA Hakkari İl Temsilcisi Harun Aşan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü ,şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.