Karşıyaka, Gazi Mahallesi, Otluca köyü ve birçok yerleşim yerinin alternatif yol olarak kullandığı Kırkkonutlar mevkiindeki yolun tehlike saçtığını ifade eden mahalle sakinleri yol kenarına bariyer yapılmasını istediler.

150 metre yüksekliği bulunan yol kenarında en ufak bir önlemin bulunmadığını belirten Karşıyaka Mahalle sakinleri, yolda yaya geçmekten bile korktuklarını söylediler.

Mahalle sakinleri, ”Buradaki yolda olası yaralamalı ve ölümlü trafik kazaları için en ufak bir önlem alınmış değil. Bu yol alternatif yol olarak birçok yerleşim yerinin ulaşımını sağlıyor.

Bu yolda sürçünün en ufak bir hatası ölüm demektir. Yetkililerden isteğimiz trafik ve yaya geçitleri içinde oldukça tehlikeli olan bu yolun kenarına bir bariyerin yapılmasıdır” şeklinde konuştular.

Geçitli Patlamasının Failleri 14 Yıldır Bulunamadı Geçitli Patlamasının Failleri 14 Yıldır Bulunamadı

Yolda geçen bazı sürücüler ise, özelikle yağışlı havalarda bu yolu kullananların dikkatli olması uyarısında bulundular. Bu yolda yapılacak en ufak bir hatanın ölümle sonuçlanacağını belirten sürücüler, mutlak suretle Kırkkonutlar yokuşuna bariyer yapılması gerektiğini söylediler. Hakkarihaber