Hakkari Milletvekili Öznur Bartin'den TBMM'ye Eğitim İçin Araştırma Komisyonu Talebi Hakkari Milletvekili Öznur Bartin'den TBMM'ye Eğitim İçin Araştırma Komisyonu Talebi

Hakkari kadın gücü spor, eksik mevkileri yetenekli oyuncularla doldurmak için transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Şampiyonluk hedefiyle başladığı yeni sezon hazırlıkları kapsamında 8 oyuncuyla yollarını ayırdı. Afrikalı 7 futbolcusundan 3'ünü kadrosunda tutan mavi beyazlılar, Şırnak Nuhspor'dan 28 yaşındaki sol bek Nazlı Feride Aletirik, Giresun Sanayispor'dan 33 yaşındaki kaleci Nagihan Bulut ile 29 yaşındaki Kamerunlu stoper Nguiadem Kamdem Annecy Candide, Kolombiyalı 29 yaşındaki kaleci Camila Roman ve Kamerunlu 21 yaşındaki formet oyuncu Marıe Gısele Dıvıne Ngah Manga'yı transfer etti. Ligdeki 7 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Hakkarigücü, topladığı 9 puanla 9 yer alarak süper lig maçlarında mücadele ediyor. Yeni transferler, Merzan Futbol Sahası'nda sezon hazırlıklarını sürdüren takım arkadaşlarıyla çalışmalara başladı. Kadrosuna 5 futbolcu daha katmayı hedefleyen Hakkarigücü, 5 Kasımda kendi evinde karşılaşacağı Fatih Vatan Spor'u yenmeyi hedefliyor.

Bu hafta sonu Fatih Vatan spor ile oynacağı maçın önemli olduğunu belirten Hakkarigücü Teknik Sorumlusu Cemile Timur, Maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Timur; Özellikle Afrika ülkelerinden futbolcu getirmek zor ve yorucu oluyor. Örneğin vizeleri oturma izinleri bilet ücreti bizim için çok zor oluyor. Maddi imkanlardan dolayı biz lig'e geç başladık. Takımı toparlama süreci baya sürdü. Bizim en büyük hedefimiz ligte kalıcı olmaktır. Kadromuzu güçlendirdik. Çünkü süper lig'te transfer zorunluluğu var. bu hafta sonunda oynacağımız maç bizim için önemlidir kazanmak zorundayız'' dedi.