Hakkari'deki Bahçe Cafe, Bilinçsiz Kazı Çalışmaları Nedeniyle Zor Durumunda Hakkari'deki Bahçe Cafe, Bilinçsiz Kazı Çalışmaları Nedeniyle Zor Durumunda

İstanbul’da faaliyet gösteren Hakkari İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Sanat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şemsettin Demir’in girişimi ile başlatılan kampanyaya İstanbul’da yaşayan İş İnsanı Muharrem Ödemiş destek verdi.

Her öğrenciye Bin TL burs desteği sağlayan iş insanı Ödemiş’i ziyaret eden Hakkari İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Sanat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şemsettin Demir, kendisine eğitme verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Demir, Şehir dışında okuyan 42 kız öğrenciye bursun diğer iş insanlarına da teşvik olmasını istiyorum. Bugün zor şartlarda okuyan öğrencilerimize bir nebze destek sağladığı için sayın Muharrem Ödemiş’e sonsuz teşekkür ederim. Umarım bu çalışma teşvik olur ve çok sayıda iş insanımız bu çalışmaya katılır. Bu sayede yüzlerce hatta binlerce çocuğumuz öğrenim desteği alırlar ve eğitim hayatları daha rahat geçer. Bursların sayısı arttıkça hem çocuklarımızın eğitim motivasyonları artar hem de ailelerinin de geçimine katkıda bulunmuş oluruz. Sayın Ödemiş, burs dışından birçok defa maddi durumu olmayan ailelerimize gıda desteğinde de bulunmuştur. Sayın ödemiş ayrıca Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir köy camisi için 100 bin TL’de destekte bulundu. Sayın Ödemiş’e Hakkari'miz için verdiği yardımlardan dolayı bir kez daha şükranlarımı sunarım.’’

MUHARREM ÖDEMİŞ KİMDİR?

8 Nisan 1968'de İstanbul Fatih'te doğan Muharrem Ödemiş, ilk-orta ve lise öğrenimini Kadıköy'de tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünde Lisans, aynı Üniversite'nin Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabiliminde yüksek lisans, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Sivil Toplum Ve Yönetişim Alanında da 2. yüksek lisans eğitimini almıştır. İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünde öğrenim hayatına devam ediyor.

Birçok Stk'da ve sivil platformlarda üye, yönetici ve başkan olarak görev yapmıştır.

2001 - 2018 arası Adalet Ve Kalkınma Partisinde Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliğinden , İlçe Başkanlığına, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı Ve Genel Merkez Delegeliği gibi görevleri mevcuttur.Muharrem Ödemiş Evli Ve 3 Çocuk babasıdır.