Edinilen bilgilere göre, Van Bölge Eğitim Araştırma hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan Özkan Karakurt İpekyolu İlçe Vali Mithatbey Mahallesi İlayda Apartman'daki evinde ölü olarak bulundu.

Karakurt'un anne ve babası çocukları Celal Karakurt'un Aydın ilinde yapılacak olan düğün töreni için telefonla aradıkları oğulları Özkan Karakurt'a bir türlü ulaşamadı.

Hakkari Çukurca Yolunda Pikap Takla Attı: 2 Kişi Hafif Yaralandı Hakkari Çukurca Yolunda Pikap Takla Attı: 2 Kişi Hafif Yaralandı

Durumdan şüphelenen anne ve baba Özkan'ın kaldığı evin kapısını kırarak içeri girdi. Oğullarının cansız bedeni ile karşılaşan Karakurt ailesi büyük bir şok ile karşılaştı.

Haber verilmesi ile eve polisi ve sağlık ekipleri geldi.

Kısa sürede eve gelen ekipler Özkan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından genç sağlıkçının cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Van Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bekar olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Özkan Karakurt'un cenazesi öğle saatlerinde Hakkari'ye bağlı Bağışlı Köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.