Gösterişli Düğünler ve Toplumsal Ahlak: Nereye Gidiyoruz? Gösterişli Düğünler ve Toplumsal Ahlak: Nereye Gidiyoruz?

Hakkari'nin sevilen simalarından ve herkesin gönlünde taht kuran Melhem Erkaya, üç ay önce geçirdiği rahatsızlık sonrası Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınmıştı. Bir hafta önce Hakkari'ye getirilip tedavisine devam edilen Erkaya, akşam saatlerinde hayata veda etti.

I M G 1350

Vefat haberini alan dostları, ailesi, yakınları ve binlerce Hakkarili, hastaneye akın etti. Merhum Erkaya'nın cenazesi, otopsi işlemleri ve dini vecibelerinin yerine getirilmesinin ardından Hakkari Devlet Hastanesi'nde kılınan cenaze namazının ardından Medrese Mahallesindeki Sere Solan mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine DEM Parti Hakkari il yöneticileri, kent sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri, yakınları ve sevenleri ile birlikte binlerce kişi katıldı. 65 yaşında vefat eden Melhem Erkaya'nın taziyesi, Çatallar Camisi'nde kabul edilecek.

I M G 1351

Melhem Erkaya, uzun yıllarını Hakkari çarşı merkezinde esnaflar ve vatandaşlarla geçirmiş, bu süreçte kentin her kesimi tarafından sevgiyle anılmıştı.