Hakkari Haber

Hatice Atan, Hakkari’de Girişimci Kadın Buluşmasına katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Müşaviri Hatice Atan, Hakkari’de Girişimci Kadın Buluşmasına katıldı.

Abone Ol

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen Girişimci Kadın Buluşmasına, İçişleri Bakan Yardımcısı Müşaviri Hatice Atan, Hakkari Vali Yardımcısı eşi Esra Berber, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Münavver Ertuş, STK temsilcisi kadınlar, kadın girişimciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Program sunuculuğunu Ziraat Mühendisi ve Proje uzmanı Ayfer Önal yaptı.

Kadın Buluşması programına ev sahipliği yapan HERKARİ kadın Kooperatifi Başkanı Gülistan Karaman, programa katılan herkese teşekkür ederek, gücümüze güvenmeliyiz, kendi yeteneğimizi gücümüze güvenerek kadınların birlikte birçok işi başardıklarını gördük dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş ise, ekonomiye katkıda bulunan kadın güçlü kadın demektir dedi. Ertuş,”Güçlü kadın demek güçlü bir aile demektir” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Müşaviri Hatice Atan ise, Hakkari’de şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiklerini belirterek, şehitlerimize minnettarız ruhları şad olsun dedi.

Atan,” kadın elinin değdiği, kadın kalbinin adadığı, kadın kararlığının yöneldiği hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur. Kadın çok kıymetli ve sözünün eridir. Kadınları her zaman dikkate alarak hareket etmek lazım. Burada çok kıymetli bir valiniz var. Her zaman yanınızda valinizi değerini bilin” dedi.