Temaslarına, Müftülüğü ziyaret ederek başlayan İl Müftüsü Okuş, İlçe Müftüsü Adem Karaca’ dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. “Geride Kalanlar” isimli kitabını hediye etti.

Akabinde Ulu Cami’inde yapılan personel toplantısına katılarak, din görevlisi olmanın yüklediği sorumluluklar hakkında bilgilendirmede bulundu. Gönül alıp, gönül verme ile vatandaşların güvenini kazanacak faaliyetlerde bulunmanın önemine vurgu yaptı.

Hakkari'de Evrakta Sahtecilik Skandalı: Şüpheliler Adliyede Hakkari'de Evrakta Sahtecilik Skandalı: Şüpheliler Adliyede

Toplantının ardından esnaf ziyaretinde bulunan Müftü Okuş, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ile Belediye Başkanı Fahri Şakar’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Çalışmalarında muvaffakiyetler diledi. Kendisi tarafından kaleme alınan “Geride Kalanlar” isimli kitaptan birer tane takdim etti.

Seyit Taha ve Hz. Ali Erkek ile Hz. Aişe Kız Yatılı Kur’an Kurslarını ziyaret eden Okuş, öğretici ve öğrencilerle bir araya geldi. Sorun ve önerilerini dinleyip, kursların başarısı için ellerinden gelen her türlü destekte bulunacaklarını ifade etti. İlçede faal bulunan Minik Eller, Hz. Ali ve Karşıyaka Mahallesi 4-6 yaş Kur’an Kursundaki öğrencilerle birebir ilgilenerek şakalaştı. Öğreticilerin sorun ve önerilerini dinledi.

Daha sonra İlçeye bağlı Çalışkanlar, Günyazı ve Korgan köylerinde inşaatları devam eden Kur’an Kurslarında ilçelemelerde bulunan Müftü Okuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alıp, kursların biran önce hizmete açılması için gerekenlerin yapılmasını istedi.

Temasların ardından ilçeden ayrılan İl Müftüsü Okuş’a Şemdinli İlçe Müftüsü Adem Karaca ile İl Müftülüğü Şube Müdürü Bilal Beyter eşlik etti.