Kayıp İlanından Acı Habere

Bedri Erekli, son olarak bir hafta önce İstanbul’da görüldükten sonra kaybolmuştu. Ailesi, kendisinden haber alamayınca emniyet güçlerine kayıp başvurusunda bulunmuştu. Erekli’yi bulmak için başlatılan arama çalışmaları sonucunda, ne yazık ki acı haber geldi. İstanbul Kayaşehir’deki bir inşaatın şantiyesinde işçiler tarafından bulunan bir ceset, yapılan incelemeler sonucunda Bedri Erekli’ye ait olduğu tespit edildi.

Otopsi İçin Adli Tıp Kurumu’na Kaldırıldı

Erekli’nin cansız bedeni, detaylı bir inceleme ve ölüm sebebinin netleştirilmesi için İstanbul Yenibosna Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Burada yapılacak otopsinin ardından cenazesinin ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Cenaze Yüksekova’da Toprağa Verilecek

Bedri Erekli’nin cenazesinin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Yüksekova’ya götürüleceği ve burada son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. Cenaze töreninin yarın sabah saatlerinde yapılması planlanıyor. Erekli’nin ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan tören, büyük bir hüzün ve acıyla gerçekleşecek.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Bu elim olay, Bedri Erekli’nin ailesi ve yakın çevresinde derin bir yas ve üzüntüye neden oldu. Aile üyeleri, genç yaşta kaybettikleri evlatları için adaletin yerini bulmasını ve olayın aydınlatılmasını umut ediyor. Yetkililer, Erekli’nin ölümüne ilişkin soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığını belirtti.

Hakkari Arya Balıkçılık Sezonun İlk Balıklarını Getirdi Hakkari Arya Balıkçılık Sezonun İlk Balıklarını Getirdi

Bedri Erekli’nin ani ve trajik kaybı, tüm İstanbul’da yankı buldu. Ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Genç yaşta hayatını kaybeden Erekli’nin anısı, ailesi ve yakınları tarafından her daim yaşatılacaktır. Erekli’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.