İşitme Engelli Nihal Babayiğit’in Cinayetinde İlk Duruşma Gerçekleşti İşitme Engelli Nihal Babayiğit’in Cinayetinde İlk Duruşma Gerçekleşti

Kaza, Efeler ilçesindeki Denizli Karayolu üzerinde bulunan Dr. Raşit Galip Baydur Kavşağı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yangın ihbarı üzerine hareket eden 09 BU 680 plakalı itfaiye aracı, kavşakta 09 VA 120 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrulurken, itfaiye aracı yan devrildi ve otomobil hurdaya döndü. Kazada, otomobildeki F.Y., F.Y., İ.S. ve H.Y. ile itfaiye erleri U.Ş., S.B. ve S.Y. yaralandı.

20241022Aw313745 860X505

Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talep etti. Kısa sürede olay yerine ulaşan çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ambulanslarla hastaneye sevk etti.

Kazanın ardından Aydın-Denizli karayolu, bir süreliğine tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Ekipler, yolda kontrollü bir trafik akışı sağlarken, hurdaya dönen Tofaş otomobil ve devrilen itfaiye aracının yoldan kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Yola dökülen malzemeler belediye ekipleri tarafından temizlenirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA