Colemerg kır düğün bahçesinde 17-18 Ağustos tarihinde düzenlenen düğün töreninde gelin ve damada 2 gün 2 gece süren görkemli bir düğün töreni yapıldı. 

Karaduman ailesi ise mutlu günlerini paylaşan davetliler için 2 dilde teşekkür mesajı yayınladı. 

Yayınlanan Türkçe mesaj da: Düğünün sorunsuz ve güzel bir şekilde geçmesini sağlayan akrabalarına ve köylülerine de minnettarlıklarını ileten aile, bu özel günlerinde yanlarında olan herkese duydukları mutluluğu dile getirdi.

Ayrıca, düğünde sahne alan sanatçılar Abdullah Harki, Rugeş Bazi ve ekipleri ile düğün organizasyonunu üstlenen Hakkari Mamoproduksiyon ekibine özel bir teşekkür sunan Karaduman ailesi, emeği geçen herkese esenlikler diledi.

Bu özel gün, hem Karaduman ailesi hem de davetliler için unutulmaz anılarla dolu bir kutlama olarak hafızalarda yer etti.

Malbata Karaduman Peyama Kurdi da;

Colemêrg’ê hêja malbata Karaduman, bi dilê xwe spasiya hemû gelê Colemêrg’ê û mêvanên wan ên ji derveyî bajêr anîn, ku bi tevlîbûna merasîma daweta wan rêzgirtin. Malbatê, di vê roja taybet de, spasiya xwe ji xizm û gundiyên xwe re jî kir, ku dawet bi xweşî û şadî derbas bûye, û kêfxweşiyên wan ji bo her kesê ku di vê ceremezrojê de li gel wan bûye, bi xwe dia.

Malbata Karaduman bi taybetî spasiya xwe ji hunermend Abdullah Harkî, Rugeş Bazî û ekîbên wan, ku di daweta wan de serdikê derketin, û ekîba Mamoproduction a Colemêrgê, ku organisasyonê daweta li milê xwe girt, pêşkêş kir. Ji bo her kesê kedkarê dawetê bû, malbatê bi dil serxweşiyê û saxî xwest.

Ew roja taybet, bi bîranînên tirşî û kêfxweşiya xwe, ji bo malbata Karaduman û hem jî ji bo mêvanan, wek cejneke nebijartî, bûye.

Gülistan Doku Futbol Turnuvası'nda Büyük Final: Cevizli Spor ve Abay Spor Karşı Karşıya! Gülistan Doku Futbol Turnuvası'nda Büyük Final: Cevizli Spor ve Abay Spor Karşı Karşıya!

I M G 20240822 W A0004