Kamu Personel

KPSS Şartsız Personel Alımı: 81 Kadro İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki iki iştirak şirketi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Personel A.Ş. ve SELTAŞ İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. için personel alımı yapacağını duyurdu.

Abone Ol

Toplamda 81 yeni kadro için başvuru süreci başladı. Bu yazımızda, başvurularla ilgili tüm şartları ve süreci bulabilirsiniz.

MESKİ 72 Personel Alımı Başvuru Şartları

MESKİ Personel A.Ş., kadrosundaki eksiklikleri gidermek için toplam 72 kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Alım yapılacak pozisyonlar ve sayıları şu şekilde:

  • 10 Güvenlik Görevlisi (Silahlı)
  • 10 Beden İşçisi (Temizlik)
  • 48 Beden İşçisi (Genel)
  • 4 Araç ve İş Makinesi Bakım Onarım Elemanı

Güvenlik Görevlisi (Silahlı): Adayların en az lise mezunu olması, silahlı güvenlik sertifikasına sahip bulunması ve bu alanda deneyim sahibi olması gerekiyor.

Beden İşçisi (Temizlik): Adayların en az lise mezunu olması ve temizlik alanında deneyimlerinin bulunması şart.

Beden İşçisi (Genel): Adaylardan en az lise mezunu olmaları, sıhhi tesisat konusunda bilgi ve deneyime sahip olmaları bekleniyor.

Araç ve İş Makinesi Bakım Onarım Elemanı: Bu pozisyon için en az ilkokul mezunu olmak ve ilgili meslek dallarından birine sahip olmak yeterli.

SELTAŞ Personel Alımı Başvuru Şartları

SELTAŞ İnşaat, Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan belediye sarayında görevlendirilmek üzere 9 personel alımı yapacak. Alım yapılacak pozisyonlar ve aranan nitelikler şunlardır:

  • 2 Aşçı: Pasta, tatlı ve sulu yemek yapımında deneyimli olmak.
  • 3 Bulaşıkçı: Herhangi bir eğitim şartı aranmamaktadır.
  • 3 Garson: Eğitim şartı aranmamaktadır.
  • 1 İnşaat Mühendisi: İlgili mühendislik alanından mezun olmak.

Dikkat! SELTAŞ bünyesindeki pozisyonlara başvuru yapacak adayların, en az 1 yıldır Gülnar’da ikamet ediyor olması gerekiyor.

Başvuru Süreci ve Tarihleri

  • MESKİ: Başvurular, MESKİ’nin belirttiği e-posta adresi üzerinden yapılacak. Başvuru süresi 17 Eylül 2024'te başladı ve 19 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.
  • SELTAŞ: Başvurular şahsen yapılacak olup, Akdeniz Mah. Prof. Dr. Halil Cin Cad. Belediye İş Hanı kat:3 GÜLNAR/MERSİN adresine başvurulması gerekiyor. Başvuru süresi 17 Eylül 2024'te başladı ve 20 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek.

Adayların başvuru sırasında, belirtilen niteliklere ve başvuru koşullarına uygun olmaları gerekiyor. Detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuru süreçlerini takip etmek için MESKİ ve SELTAŞ personel alımı kılavuzlarına göz atabilirsiniz.

MESKİ personel alımı başvuru kılavuzu için TIKLA

SELTAŞ personel alımı başvuru kılavuzu için TIKLA